Gezinswoning

Koopprijs
€ 289.000,-
Objecttype
Woonhuis
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Tussenwoning

Woningtype Prins
Twee rijtjes met fijne eengezinswoningen horen bij plan Egmondhof. Het ene kijkt schuin over het groene hofje, het andere heeft de voortuin aan de kant van de Prinsenbaan.

Eengezinswoningen type Prins
8 eengezinswoningen
Woonoppervlakte: 108 m2
Drie slaapkamers op de eerste verdieping
Een ruime zolder met vaste trap
Tuin op het zuidoosten of noordwesten, inclusief berging en achterom
De woning is duurzaam, gasloos en energiezuinig, inclusief warmtepomp en zonnepanelen
Verwarming én koeling door middel van vloerverwarming op twee woonlagen
Koopsommen € 289.000 – € 315.000 v.o.n.

In deze woningen vind je alles wat je nodig hebt: een ruime woonkamer, een open keuken en 3 slaapkamers, een ruime badkamer en een zolder die via een vaste trap te bereiken is. Hier kun je een extra slaapkamer maken.
Een lekkere tuin is heerlijk. Alle woningen hebben daarom een fijne tuin met achterom en met berging waar je fietsen en tuinkussens kwijt kunt.

De hoekwoningen hebben een grotere kavel met aan drie zijden tuin. De hoekwoningen van blok 4 bieden mogelijkheden voor meerdere zitjes. Zo heb je altijd wel een plekje in de zon (of de schaduw) gedurende de dag.

Begane grond
Stap door de voordeur en je komt in een brede hal. Direct achter de voordeur is de techniekruimte, samen met de meterkast. In de hal vind je ook het toilet met fonteintje, en de trap naar de eerste verdieping. Via de deur in de hal stap je de woonkamer met open keuken binnen . Grote raampartijen zorgen voor een zee aan daglicht. De ruime keuken vind je aan de voorzijde van de woning. Je hebt hier fijn zicht naar buiten tijdens het koken.

De hoekwoningen van blok 4 hebben een extra raam in de zijgevel.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping heb je twee grote slaapkamers en een kleinere. Ook vind je op dit level een prettig bemeten badkamer met raam, hangend toilet, wastafel met kraan, spiegel en glazen planchet, een glazen douchewand, handdouche met glijstang en een elektrische wandradiator.

Tweede verdieping
Ga je nog een verdieping hoger dan tref je daar een flinke open ruimte van 21 m2, die je geheel naar eigen inzicht kunt indelen. Bijvoorbeeld als werk- of hobbykamer, (extra) slaapkamer of gewoon als zolder. Hier vind je ook de aansluitingen voor de wasmachine en droger. Een dakraam zorgt voor daglicht. De hoekwoningen van blok 4 hebben extra ramen in de zijgevel.

De positie en aantallen zonnepanelen is indicatief.
Het dakraam bij de woningen in blok 3 zit aan de voorkant en bij blok 4 aan de achterkant.

Nieuwbouw
Het voordeel van nieuwbouw is dat je een echt duurzame woning koopt: voorzien van de modernste techniek en gebouwd met duurzame materialen. Daarmee ben je verzekerd van een hoog wooncomfort en lage energielasten. Geen gek vooruitzicht!

Zie jij jezelf al heerlijk wonen in Egmondhof? Schrijf je dan in als belangstellende en ontvang het laatste nieuws automatisch in je mailbox. Inschrijven kan via de website
van Egmondhof.nl/interesse/

Midden in het uitgestrekte Limburgse landschap, in het knusse dorp Koningsbosch, komt een gezellig hofje met nieuwbouwwoningen voor jong en oud.
Egmondhof is één van de schaarse nieuwbouwprojecten van Koningsbosch. We bouwen hier 12 levensloop woningen type Hertog en 8 eengezinswoningen type Prins.
Allemaal met een fijne tuin. Het buurtje ligt tussen de Karel V straat en aan de andere zijde aan de Prinsenbaan in de kern van het dorp, waar nu nog paarden grazen. Door de woningen te plaatsen rond een centraal veldje met bomen is het uitzicht vanuit de woningen lekker groen. Aan de zijkant van het hofje zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig.

In Egmondhof komen 20 aansprekende woningen voor starters, jonge gezinnen en voor hen die wat meer op leeftijd zijn. Een leuke mix die zorgt voor sfeer en levendigheid. De groene opzet van het hofje nodigt uit om lekker buiten te zijn. Een wandelingetje, een praatje met de buren, even zitten op een bankje en kijken naar de spelende kinderen.
Er is hier altijd wat te beleven. Gezellig, sociaal en veilig, voor jong en voor oud.

Comfortabel én energiezuinig
Alle 20 woningen zijn praktisch ingedeeld en ruim van opzet. We bouwen duurzaam en volgens de modernste technieken. Het resultaat: heel comfortabel en energiezuinig wonen. Benieuwd? Bekijk dan snel of er ook een woning voor jou tussen zit!

Locatie
Strijk neer in het kerkdorpje Koningsbosch, waar je geniet van de rust én de geneugten van het Limburgse land. Een heerlijke groene omgeving en lekkere gerechten uit de lokale keuken die je natuurlijk combineert met een vers getapt Limburgs biertje!

Lekker Wonen
Met haar idyllische ligging nabij de Duitse grens en omringd door uitgestrekt natuurgebied, akkers en weilanden, biedt Koningsbosch een oase van rust en ruimte. Het dorp mag dan wel middelgroot zijn, het biedt diverse basisvoorzieningen zoals een basisschool, gemeenschapshuis, bakker, boerderijwinkel en diverse gezellige horecagelegenheden. Ook op het gebied van sport en muziek is er genoeg te beleven dankzij het actieve verenigingsleven. Je kunt hier tennissen, zingen, voetballen, naar de scouting of lid worden van de lokale carnavalsvereniging. In de omliggende kernen is nog veel meer keus. Kijk hiervoor op: echt-susteren.nu/verenigingen.

Winkelen om de hoek
Je dagelijkse boodschappen haal je in het dorp bij boerderijwinkel Paulissen. Wil je even winkelen of een dagje eropuit? Dan ben je binnen enkele minuten in nabijgelegen dorpen zoals Echt en Waldfeucht, waar uitgebreide winkelvoorzieningen te vinden zijn. En dankzij de uitstekende bereikbaarheid via de N274 zijn ook steden zoals Sittard, Roermond en zelfs Eindhoven zo bereikbaar.

Vlakbij de natuurgebieden
Voor wie graag in de natuur is, is Koningsbosch een perfecte uitvalsbasis. Het dorp ligt namelijk vlakbij Het Haeselaar, Bos en Broek en De Kuyper, een reeks van drie aaneengesloten natuurgebieden ten noordwesten van Koningsbosch. Hier wisselt een agrarisch landschap zich af met bosgebiedjes. Het Haeselaar is zelfs één van de meest waardevolle libellengebieden van Nederland: meer dan de helft van alle Nederlandse libellensoorten zijn hier aangetroffen. Het gebied is erg afwisselend door een hoogteverschil van ongeveer 15 meter in het gebied rond de Maas. Je kunt er heerlijk wandelen, fietsen of paardrijden.

Bouwnummers

Koningsbosch – Gezinswoning 15

Koningsbosch – Gezinswoning 14

Koningsbosch – Gezinswoning 20

Koningsbosch – Gezinswoning 19

Koningsbosch – Gezinswoning 18

Koningsbosch – Gezinswoning 17

Koningsbosch – Gezinswoning 16

Koningsbosch – Gezinswoning 13