Over ons

Marc Merry Makelaardij is een full service NVM-makelaarskantoor. Wij staan met een enorme drive en focus voor jou klaar als het gaat om jouw woning. We weten hoe de woningmarkt in elkaar zit, zijn altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen en zetten telkens dat ene stapje extra.

Passie voor wonen

Met onze 21 jaar ervaring in het makelaarsvak in Midden-Limburg helpen we je niet alleen bij de aankoop of verkoop van jouw woning, maar ondersteunen ook bij taxaties, hypotheekaanvraag, verbouwingsadvies en alle juridische zaken. Hierin staat onze persoonlijke aanpak en betrokkenheid voorop. Jouw woonwens vervullen in een vertrouwde en prettige omgeving. Daar gaat het ons om.

Gedreven mentaliteit met een vleugje Limburgse nuchterheid

Marc Merry zit bomvol ambitie en passie in alles wat hij doet. Na een succesvolle tenniscarrière op professioneel niveau draaide hij in 2001 het roer om. Zijn toewijding, doorzettingsvermogen en discipline leidde in 2019 tot de oprichting van het full service makelaarskantoor Marc Merry Makelaardij. Als gecertificeerd Register Makelaar/Taxateur en beëdigd NVM Makelaar zet hij zich in om mens en woning met elkaar te verbinden.

Voor Marc Merry, geboren en getogen in Echt, is de regio geen onbekende. Samen met zijn vrouw Maartje gaat hij op zoek naar jouw warme thuis. Altijd gemotiveerd in het behalen van het best haalbare resultaat. Pas helemaal tevreden als niet alleen jouw woonwens volledig is vervuld, maar ook alles tot in de kleinste details voor je is geregeld.

Een fijn thuis voor iedereen

Marc Merry Makelaardij helpt jou bij het vervullen van je woonwens. We begeleiden van A tot Z in het verkoop- en aankoopproces en doen dit met veel passie en gedrevenheid.

Gratis verkoopadvies

Overweeg je binnenkort jouw woning te verkopen? Het is dan fijn om te weten waar je aan toe bent. Wij geven je graag inzicht in de actuele woningwaarde en tijdens dit gesprek ontvang je een duidelijk en eerlijk advies. Neem contact met ons op voor een reële verkoopprijs van je woning.

We vinden het belangrijk dat je je bij ons thuis voelt

Persoonlijk contact zit nu eenmaal in ons DNA. Daarom ontvangen wij je graag op ons huiselijk kantoor, gevestigd in een karakteristiek herenhuis in Echt.

Vrijblijvend gesprek bij jouw thuis? We helpen je graag!

Of bezoek ons kantoor in hartje Midden-Limburg op afspraak