Begeleiding tijdens elke stap van het proces

Van verkoop tot aankoop en van verhuur tot taxatie – Wij begeleiden jou in het vervullen van je woonwens van begin tot eind. Altijd met ontzettend veel passie en gedrevenheid.

Verkoopbegeleiding

Je thuis verkopen? Een huis kopen en dus ook verkopen, draait niet om de stenen. Het draait om dat allereerste gevoel dat je krijgt als je een woning binnenkomt. En dat is voor een groot deel emotie. Daarbij draait het om de kleinste details, daar hebben we oog voor en dat uit zich ook in ons werk. Met aandacht voor sfeer en emotie in combinatie met onze verkooptechnieken presenteren wij de woning op zo’n manier dat het recht doet aan wat je echt wilt laten zien. Wij ondersteunen en begeleiden jou in het hele verkoopproces met grote zorg en aandacht. Samen doorlopen we het traject stap voor stap, altijd transparant en in alle openheid. Vanaf de eerste kennismaking tot aan de sleuteloverdracht bij de notaris staan wij voor je klaar.

Marc Merry Makelaardij staat voor ambachtelijk werken met kennis van zaken en hart voor het menselijke aspect. De meeste opdrachtgevers komen bij ons terecht via mond tot mondreclame, dat schept verwachtingen en daarmee wordt de lat steeds hoger gelegd. Dit betekent dat we steeds creatiever worden in het proces. Je zoekt een makelaar die vertaalt waarom jouw huis zo bijzonder voor jou is geweest. Wij begrijpen dat en denken met jou mee!

Hoe we dat doen? We lichten het graag toe, kom langs voor een kop koffie, of wij bij jou.

Gratis verkoopadvies

Overweeg je binnenkort jouw woning te verkopen? Het is dan fijn om te weten waar je aan toe bent. Wij geven je graag inzicht in de actuele woningwaarde en tijdens dit gesprek ontvang je een duidelijk en eerlijk advies. Neem contact met ons op voor een reële verkoopprijs van je woning.

Aankoop van A tot Z begeleid

Het aankopen van een woning is een belangrijk moment in je leven en een investering die je niet dagelijks doet. Je wilt uiteindelijk wonen in een huis waar je je echt thuisvoelt. Wij gaan graag samen met jou op zoek naar deze fijne plek. Met onze diepgaande marktkennis, kritische blik en betrokkenheid zorgen we ervoor dat jij jouw droomwoning vindt. Tijdens het traject adviseren we niet alleen over de woning zelf, maar geven ook onderbouwd advies over juridische, financiële en bouwkundige kwesties. We denken mee, blijven eerlijk en begeleiden je in elke stap van het proces. Zo streven we samen naar het beste resultaat: jouw fijne thuis om te wonen.

Op zoek naar aankoopbegeleiding?

Zorgeloos je huis verhuren

Het verhuren van een woning is een complexe bezigheid. Het vinden van de juiste huurder vergt tijd en het opstellen van een goede overeenkomst is erg belangrijk. Wij begeleiden jou in het hele verhuurproces. Van de zoektocht naar een passende huurder tot het ondertekenen van het huurcontract staan wij je bij met ons advies. Dit zodat jij jouw woning zorgeloos kan toevertrouwen aan een betrouwbare huurder.

Op zoek naar verhuurbegeleiding?

Taxatie door een betrouwbare partij

Een woningtaxatie heb je nodig bij de aankoop van een woning, het verkrijgen van NHG-garantie, een verbouwing en bij het aanvragen of oversluiten van een hypotheek. Wil jij jouw woning laten taxeren? Dan wil je dit natuurlijk laten uitvoeren door een betrouwbare taxateur. Je kunt bij ons terecht voor deskundig en objectief advies over de waarde van jouw woning.

Als makelaarskantoor zijn wij aangesloten bij het NWWI en als gecertificeerd Register Makelaar/Taxateur is Marc Merry bevoegd om gekwalificeerde taxaties te verrichten.

Jouw woning laten taxeren?

Start de zoektocht naar jouw droomwoning

Maak je persoonlijke zoekprofiel aan op onze website. Wij brengen je als eerste op de hoogte wanneer er passend aanbod online komt. Wie weet, zit jouw nieuwe thuis er wel tussen.

Vrijblijvend gesprek bij jouw thuis? We helpen je graag!

Of bezoek ons kantoor in hartje Midden-Limburg op afspraak