Beschikbaar

Egmondhof

6104 BR Koningsbosch

€ 289.000,- tot € 320.000,-


Soort:
Koop

Woonoppervlakte:
106 m2 t/m 108 m2

Perceel:
0 m2 t/m 237 m2

Omschrijving

Egmondhof
Midden in het uitgestrekte Limburgse landschap, in het knusse dorp Koningsbosch, komt een gezellig hofje met nieuwbouwwoningen voor jong en oud.
Egmondhof is één van de schaarse nieuwbouwprojecten van Koningsbosch. We bouwen hier 12 levensloop woningen type Hertog en 8 eengezinswoningen type Prins.

Het buurtje ligt tussen de Karel V straat en de Prinsenbaan in de kern van het dorp. Door de woningen te plaatsen rond een centraal veldje met bomen is het uitzicht vanuit de woningen lekker groen. Aan de zijkant van het hofje komen voldoende parkeerplaatsen.

Egmondhof bestaat uit 12 levensloop woningen type Hertog en 8 eengezinswoningen type Prins. Allemaal praktisch ingedeeld, ruim opgezet en met een fijne tuin. Het voordeel van nieuwbouw is dat je een echt duurzame woning koopt: voorzien van de modernste techniek en gebouwd met duurzame materialen. Daarmee ben je verzekerd van een hoog wooncomfort en lage energielasten. Geen gek vooruitzicht!

Koopprijzen 
Koopsom vanaf € 289.000,– tot € 320.000,– v.o.n.

Zie jij jezelf al heerlijk wonen in Egmondhof? Schrijf je dan in als belangstellende en ontvang het laatste nieuws automatisch in je mailbox. Inschrijven kan via de website
van Egmondhof.nl/interesse/

In Egmondhof komen 20 aansprekende woningen voor starters, jonge gezinnen en voor hen die wat meer op leeftijd zijn. Een leuke mix die zorgt voor sfeer en levendigheid. De groene opzet van het hofje nodigt uit om lekker buiten te zijn. Een wandelingetje, een praatje met de buren, even zitten op een bankje en kijken naar de spelende kinderen.
Er is hier altijd wat te beleven. Gezellig, sociaal en veilig, voor jong en voor oud.

Comfortabel én energiezuinig
Alle 20 woningen zijn praktisch ingedeeld en ruim van opzet. We bouwen duurzaam en volgens de modernste technieken. Het resultaat: heel comfortabel en energiezuinig wonen. Benieuwd? Bekijk dan snel of er ook een woning voor jou tussen zit!

Locatie
Strijk neer in het kerkdorpje Koningsbosch, waar je geniet van de rust én de geneugten van het Limburgse land. Een heerlijke groene omgeving en lekkere gerechten uit de lokale keuken die je natuurlijk combineert met een vers getapt Limburgs biertje!

Lekker Wonen
Met haar idyllische ligging nabij de Duitse grens en omringd door uitgestrekt natuurgebied, akkers en weilanden, biedt Koningsbosch een oase van rust en ruimte. Het dorp mag dan wel middelgroot zijn, het biedt diverse basisvoorzieningen zoals een basisschool, gemeenschapshuis, bakker, boerderijwinkel en diverse gezellige horecagelegenheden. Ook op het gebied van sport en muziek is er genoeg te beleven dankzij het actieve verenigingsleven. Je kunt hier tennissen, zingen, voetballen, naar de scouting of lid worden van de lokale carnavalsvereniging. In de omliggende kernen is nog veel meer keus. Kijk hiervoor op: echt-susteren.nu/verenigingen.

Winkelen om de hoek
Je dagelijkse boodschappen haal je in het dorp bij boerderijwinkel Paulissen. Wil je even winkelen of een dagje eropuit? Dan ben je binnen enkele minuten in nabijgelegen dorpen zoals Echt en Waldfeucht, waar uitgebreide winkelvoorzieningen te vinden zijn. En dankzij de uitstekende bereikbaarheid via de N274 zijn ook steden zoals Sittard, Roermond en zelfs Eindhoven zo bereikbaar.

Vlakbij de natuurgebieden
Voor wie graag in de natuur is, is Koningsbosch een perfecte uitvalsbasis. Het dorp ligt namelijk vlakbij Het Haeselaar, Bos en Broek en De Kuyper, een reeks van drie aaneengesloten natuurgebieden ten noordwesten van Koningsbosch. Hier wisselt een agrarisch landschap zich af met bosgebiedjes. Het Haeselaar is zelfs één van de meest waardevolle libellengebieden van Nederland: meer dan de helft van alle Nederlandse libellensoorten zijn hier aangetroffen. Het gebied is erg afwisselend door een hoogteverschil van ongeveer 15 meter in het gebied rond de Maas. Je kunt er heerlijk wandelen, fietsen of paardrijden.

Meer lezen...

Kenmerken

Overdracht
Koopaanneemsom € 289.000,- tot € 320.000,-
Status Beschikbaar
Indeling
Gebruiksoppervlakte 106 m2 t/m 108 m2
Perceeloppervlakte 0 m2 t/m 237 m2
Aantal kavels 20
Aantal bouwtypes
Start verkoop
Types

Woningtypes

Beschikbaar

Gezinswoning
Woonoppervlakte: 108 m2
Perceel: 110 m2

€ 289.000,-

Meer informatie
Beschikbaar

Levensloop woning
Woonoppervlakte: 106 m2
Perceel: 110 m2

€ 290.000,-

Meer informatie